onsdag 10 februari 2010

Härligt Moud !
Att synas i media är härligt för Moud, fast ibland kan det bli lite pinsamt att stå och flina för kameran.

I kvällens Uppdrag Granskning 20:00 , får vi se att att Moud Olofsson utnämnt Renata Nowak-Edin från härvan med RenaTand till "Ambassadör för kvinnors företagande".

För er som inte såg programmet är Renata utbildad tandläkare stämplad som påtagligt oskicklig av socialstyrelsen och med ett oändligt antal felbehandlingar på sitt samvete, som regel var fyllningarna så dåligt gjorda att patienterna tappade dem efter någon dag. ( ! )

Dubbel pott för alliansen då reportaget visar att av alla HSAN-fällda tandläkare år 2009 är en hel tredjedel såkallade lågpristandläkare som nu konkurrerar med sitt låga pris och sin låga kvalitet på den fria marknaden. Dvs. den typen av tandvård de fattigaste människorna har råd med i Reinfeldts Sverige.

Hälsofarlig tandvård som utförs i den fria marknadens namn förefaller dock inte vara något hinder för att av Moud Olofsson utses till ambassadör för kvinnligt företagande , en av näringsdepartementet utsedd förebild....

Det känns så äkta på något sätt, Måddan med sin kvantitet och dårskap utser en massa människor till ambassadörer och när kvantitet får gå före kvalitet så råkar det slinka med några dåliga agnar, men vad gör väll det när det gäller att lobba och försöka profilera sig som "Det nya småföretagarepartiet" ?

3 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha Ja vad skall man säga ?

Emil sa...

exemplet med den dåliga tandläkaren är inte det enda exemplet på privata vårdgivare med tveksamma resultat som uppmärksammats på ett possitivt sätt av Olofsson. I Linköping finns det en privat mödravård som har omfattande kvallitetsbrister som lyfts fram som ett positivt exempel av henne. Kvallitet är nog underordnat, huvudsaken är att det är privat i centerns rike

Marcus , Likvidvänster sa...

Visst verkar ideologi få gå före sunt förnuft.
Hur det kommer att bli med Apoteken skall bli intressant.

Sen skriver ju inte jag några seriöst menade blogginlägg, de är mera små fyrar av bashing i informationsöverflödet som finns i bloggosvären.