torsdag 9 september 2010

Vilken kraft !

De senaste veckorna när jag valt att bli en liten liten del av valrörelsen och på flera sätt bidra till ett bättre Sverige har det varit ett rent nöje att uppleva vilken kraft och beslutsamhet det finns hos alla oss som bedriver barfotakampanj mot de borgerliga partiernas jättekampanjer.Känns väldigt kul att som företagare kunna bidra, om än i liten skala jämfört med de i princip oändliga resurserna för propagandamaterial som sittande regering förfogar över.

Det är ju inte utan att denna typ av barfotsarbete skänker en gnutta humor och lite komik till valrörelsen och hela politiken, david mot goliat, små människor med små planscher som målmedvetet jobbar för rättvisa och på andra sidan spelplanen alliansen med sina gigantiskt påkostade kampanjer.

2 kommentarer:

Brachyura sa...

Lycka till med kampanjandet! Må bästa fraktion vinna.

Trevligt med gräsrötter som engagerar sig. Gräsrötter saknar ofta ekonomiska resurser.Moderaterna har ett massivt stöd av näringslivet. S har LO på sin sida.

Marcus , Likvidvänster sa...

:-) Det är faktiskt väldigt roligt att kampanja, kan inte säga att jag eller min närmsta bekantskapskrets saknar ekonomiska resurser - men att ens vara i närheten av att jämföra med moderaternas större bidragsgivare blir ju bara löjligt.

Det går ju lixom inte som småföretagare och småsparare att på något sätt tävla med SvensktNäringsliv, men alla vi små kan göra något litet på kul !

Och varje tusenlapp räknas !