fredag 15 oktober 2010

Kaos för härdade resenärer i borgarsverige ?

Det tog inte lång stund efter att Alliansfrit publicerat sekotidningens notis om ännu mindre pengar till järnvägen innan resultatet av bristande underhåll visar sitt fula tryne en fullbokad fredagseftermiddag när människor vill åka till vänner och familj.,

Alla förstår ju hur idiotiskt det är att en fredagseftermiddag börja med ett marathon bestående av att dygnet runt i flera dagar göra ockulärbesiktningar på tågens hjul - detta skall naturligtvis göras LÖPANDE så att ansvarig alltid kan säga att VÅRA tåghjul ÄR kontrollerade förra veckan så vi behöver inte kontrollera i dag .

Nu har den borgerliga alliansen suttit i 4 år och de har inte ens börjat förbättra och bygga ut järnvägsnätet !
Se för guds skull till att underhåll tåg och järnvägen samt växlarna och försök förstå att vårt Svenska järnvägsnät är samhällsviktigt och något vi alla behöver - det är ingen leksak som kan försummas i flera år och trots det förväntas fungera tillfredställande.

Vad tycker DU om den borgerliga alliansens snack om miljön ? Känns det trovärdigt när tågtrafiken fungerar så dåligt att inte ens daglig drift utan trafiktoppar kan garanteras ?

Nu väntar vi bara på att detta tågkaos lyfts upp till ytan av alliansen som en bra anledning att sälja ut hela jäkla SJ så att vi får konkurrans mellan MALMÖ och UPPSALA och inga bolag som vill köra skitsträckorna mellan alla småstäder.


Just nu är det gammelmoderaten Ulf Adelsson som är styrelseordförande för SJ , Ulf Adelsson gjorde sig 2007 känd för ett enmaskorståd mot tidningen SvD då han ansåg att tidningen pulicerade kritik mot regeringen och att det inte borde tillåtas.
Alf Adelsson skrev ett brav till tidningen som han också kopierade upp och skickade till ett 40-tal vänner och bekanta.

Och nu sköter han SJ , vad bra det går och GRATTIS SVERIGE ! :-)
Och trevlig helg ni som drabbas av förseningarna ! ;-)

Och i dag som SvD publicerar nyheten om tågkaoset - Vad tycker Adelsson om det ?
Skall han månne dra i gång ett nytt korståg och denna gång också mot DN som publicerar samma nyhet ?

2 kommentarer:

Tobias sa...

Klockrent !

Alla som vet nått om maskiner förstår ju att underhållet måste ske hela tiden och inte bara för att det skett en olycka.

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

England hade många stora olyckor under Thatchers välde på 80-talet med 100-tals döda och vi får hoppas att det inte blir lika illa i Sverige 30 år senare!