tisdag 5 oktober 2010

partisk ?

Karin Hübinette, programledare i SVT:s Agenda och Aktuellt, lämnar sina uppdrag som programledare i båda programmen då hennes syster Hillevi Engström i dag blir Moderat minister.

Man kan ju fråga sig hur "opartisk" Hubinette varit hitintills ?

4 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Det har väl varit känt i många år att hon varit moderat? Hon fick väl jobb på tv under S-regering. Nu har ju M-regeringen använt även svt som propaganda-megafon i 4 år och värre lär det bli. Det måste komma fram alternativ annars har vi M-styre i 20-30 år!

Anonym sa...

Jadu, säg den tevejournalist som inte är borgerlig ! Att hon var det visste jag inte säkert förrän efter valet då hon verkade leva upp alldeles extra. De får skärpa till sig på teve tycker jag, dela på sympatierna som man gjorde förr.

ps. jäkligt krångligt att kommentera här

Marcus , Likvidvänster sa...

Tankesmedjan : Jag har inte vetat säkert att hon varit moderat men jag har ju haft misstankarna väldigt länge efter att ha sett program dör hon visar sin irritation över ickemoderater och ger borgerliga motståndare elakare frågor än vad de borgerliga får.

En annan obehaglig journalist som får på tok för mycket makt och inflytande är KG. Bergström , men honom står det iaf. om på wikipedia.

Peter : på vilket sätt är kommenterandet krångligt ?
Kanske kan jag fixa till det så det blir enklare ?

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Moderate Kommunalpampen Bergström. Visst han ett charmigt högerspöke?