fredag 15 mars 2013

Moderaterna får gratis medietid av SVT och SR.

I dag väljer SVT och SR, samt många övriga medier, att rapportera om Moderaternas "Sverigemöte" i Karlstad som om det vore en nyhet. Den som googlar på exempelvis "Vänsterpartiets Sverigemöte" lär sig snabbt att Vänsterpartiet inte har något Sverigemöte och att det är något som verkar vara unikt för Moderaterna.


Det parti som har mest resurser kan starta egna aktiviteter och få extremt värdefull exponering i media då väldigt få medier har vett att se ett "Sverigemöte" för vad det egentligen är, läser man lite på de stora mediesajterna så verkar många journalister agera som om "Sverigemötet" är något med stort nyhetsvärde och av allmänt intresse för rikets medborgare.


År 2012 var första året som Moderaterna höll ett "Sverigemöte", hur skulle det se ut om samtliga Svenska partier började hålla "Sverigemöten" samt ytterligare kongresser och happenings, varför inte korvgrillning ? Skulle vi få en sådan massiv mediebevakning då också ? SVT sänder LIVE från "Sverigemötet"

länk till cirkusen :

SVT sänder LIVE från Sverigermötet

Hur kommer det att bli i framtiden ? Kommer vi att få LIVE-sändningar och rapportering i riksradio så fort lite PR-folk hos Moderaterna bestämmer sig för att dra igång något jippo ? 


Inga kommentarer: