lördag 10 juli 2010

Var det lika skönt för kvinnan Littorin ?

Nu börjar det visa sig vad Littorins utspel egentligen handlar om.

Vi var många som inte trodde på Littorins utspel i Onsdags eftersom INGEN lyckats hitta de tidningsartiklar eller TV-inslag som bevisar att Littorins barn jagats av media, i debatten har det dock kommit fram att Littorins 16 åriga dotter vid ett tillfälle skall ha blivit uppringd av en journalist för 6 månader sedan. Detta var och är helt förkastligt och journalister _skall_ inte ge sig på minderåriga som inte vill medverka i media.

Jag trodde att Littorins avledningsmanöver i Onsdags handlade om att han helt enkelt inte pallade trycket från en vårdnadstvist och helt enkelt passade på att ge media en känga för att få lite pluspoäng i samband med avgången.

Nu visade det sig vara lite värre , MEN , och det är viktigt att komma ihåg - det hade varit illa nog att en arbetsmarknadsminister som skickar ut och prövar svårt sjuka mot hela arbetsmarknaden själv skall avgå och ta timeout från sitt arbete så fort han själv känner för det.

Nu verkar dock Littorin haft betydligt smutsigare byk i garderoben än att bara vilja ta en timeout pga. självupplevd ohälsa, en lyx som inte många andra kan unna sig.

Just nu är det viktigaste inte OM Littorin har utnyttjat en kvinna sexuellt mot betalning för det kommer att visa sig, det skulle vara illa nog om Littorin tillskansar sig fördelar tack vare hans ministerpost jämfört med vanliga arbetare som inte KAN ta ledigt eller säga upp sig så fort de mår dåligt eller är inne i en vårdnadstvist.

Den frågan vi behöver ställa oss är om det är OK att en minister som har de ekonomiska möjligheterna slutar på jobbet för att denna upplever en jobbig vardag samtidigt som svårt sjuka jagas med blåslampa och prövas mot hela arbetsmarknaden?

När det gäller dagens rubriker så är det föga förvånande att DN lägger locket på för att inte skada den borgerliga valrörelsen för mycket, samt till och med försöker sig på en lite komisk vinkling där de på någon timme lyckats få tag i någon semesterledig medieforskare som vill göra ett uttalande i just denna fråga.
Det är inte trovärdigt att två timmar efter att en nyhet uppdagats konsultera medieforskare och försöka få det att framstå som om det hela vore överspelat, det är en lång resa framöver med åtal och rättegång med lila kuvert till Littorin innan Littorin kan dömas eller frikännas.

Personligen så hoppas jag faktiskt på ett frikännande för jag vill inte leva i en verklighet där välkända ministrar köper kött för skattepengarna vi betalar dem som lön.
Reinfeldt förnekar naturligtvis, men vad skulle han annars kunna göra med det handlingsutrymme han tycker sig ha ? Gå ut och erkänna att det parti som hårdast driver linjen mot att brottslingar skall straffas länge och hårt själva har, inte bara TV-licensfuskare, utan också sexköpare ?

6 kommentarer:

Marianne H. sa...

När kommer polisanmälan mot sexköpslagen att göras ?

Magnus Borgare sa...

Typiskt vänstertomtar att inte vilja acceptera att kvinnan som sålde sex hade ett eget val!
Det var hennes kropp och ingen tvingade henne till det.

Anonym sa...

Svar på rubriken

Kanske inte.
Men hon tog 2000 kronor..

Marcus , Likvidvänster sa...

Anonym 04.50 : jag tolkar det som att hon inte tyckte det var så värst givande, för då hade hon gjort det gratis :-)

Jag hoppas faktiskt det visar sig att Littorin är oskyldig, annars vore det ett nytt lågvattenmärke för Sverige som land och för Svensk politik.

Anonym sa...

Jag tänker inte ens kommentera något så neanderthalskt som att horor har egna val. Kan konstatera att de som skramlar mest med moral och ansvar är de som själva saknar det.

Och nej, Littorin ska absolut inte uppbära några förmåner för att sluta sitt jobb frivilligt, och sjuk lär han väl knappast kunna bli heller om inte lagarna som vanligt faller annorlunda för de som stiftar dem.

Anonym sa...

Skrönan om den lyckliga horan med fria val är just en skröna.
Men det finns fortfarande liberaler so tror på den.
Självklart finns det extremer och undantag som gärna lyfts fram av borgerlig media men det stora flertalet säljer inte sin kropp för att de gillar det utan för att de har mycket stora problem och mår mycket dåligt.